Napisano 18 Kwiecień 200619 l Witam, Jak w HTML + CSS zrobić takie coś, jak jest np. na załączonym obrazku? Chodzi o to, że cała komórka pełni rolę hiperłącza i cała komórka się "podświetla" po najechaniu na nią kursorem. Podświetlanie załatwiłem pseudoklasą td:hover, jednak nie działa to w IE (tu na forum w IE działa); no i nie wiem jak zrobić to hiperłącze, bo przeciaż nie będę wypełniał komórki spacjami :/
Napisano 18 Kwiecień 200619 l Autor Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale patrzyłem na source i nic ciekawego tam nie zobaczyłem :|
Napisano 18 Kwiecień 200619 l a są jakieś odnośniki do css'a? czy skryptów (sory, ale nie chcę mi się patrzec;) )
Napisano 18 Kwiecień 200619 l roby siem to tak: teksciorek obrazeczki wiem ze to tutaj moze byc niezrozumiale, jak co to wyjasnie na gg, ten kod byl pisany z reki, i sluzyl mi kiedys do czegos, jest to najwydajniejszy typ kodu jaki opracowano, swego czasu chodzila na nim strona NASA, pozniej gownazeria dorwala sie do automatow do robienia stron i zaczeli uczyc malpy, wiec odpuscilem sobie dalsze ksztalcenie w tej dziedzinie i zatrzymalem swoja wiedze na tamtym poziomie :)