piotrek Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 Witam, Jak w HTML + CSS zrobić takie coś, jak jest np. na załączonym obrazku? Chodzi o to, że cała komórka pełni rolę hiperłącza i cała komórka się "podświetla" po najechaniu na nią kursorem. Podświetlanie załatwiłem pseudoklasą td:hover, jednak nie działa to w IE (tu na forum w IE działa); no i nie wiem jak zrobić to hiperłącze, bo przeciaż nie będę wypełniał komórki spacjami :/
Maceo Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 patrzysz na rozwiazanie - zripuj sajta i masz
piotrek Napisano 18 Kwiecień 2006 Autor Napisano 18 Kwiecień 2006 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale patrzyłem na source i nic ciekawego tam nie zobaczyłem :|
Maceo Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 a są jakieś odnośniki do css'a? czy skryptów (sory, ale nie chcę mi się patrzec;) )
vv3k70r Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 roby siem to tak: teksciorek obrazeczki wiem ze to tutaj moze byc niezrozumiale, jak co to wyjasnie na gg, ten kod byl pisany z reki, i sluzyl mi kiedys do czegos, jest to najwydajniejszy typ kodu jaki opracowano, swego czasu chodzila na nim strona NASA, pozniej gownazeria dorwala sie do automatow do robienia stron i zaczeli uczyc malpy, wiec odpuscilem sobie dalsze ksztalcenie w tej dziedzinie i zatrzymalem swoja wiedze na tamtym poziomie :) 1
Maceo Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 http://www.cssplay.co.uk/menu/lightbox.html
Rekomendowane odpowiedzi