Gość half to king Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 ja zrobic aby wstawic szkic do programu
Marcin Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 oczywiście pytanie padło kilka tematów niżej ale po co używać wyszukiwarki, nie ?
Gość half to king Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 sorki ale tam nie jest opisanie krok po ktoku tylko chlopak ma problem a ja nie wiem ajk włozyc rozumiesz?
Marcin Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 omg, staraj się samemu dojść do rozwiązania problemu dzięki wskazówkom innych w helpie załączonym do Rhino jest opisane ktok po kroku jak ustawić obrazki w viewportach a znajdziesz to poprostu używając wyszukiwarki wbudowanej w helpa w rhino nie traktuj forum jako miejsca gdzie ludzie muszą ci podać odpowiedz tylko jako wskazówke
Gość half to king Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 tylko że help jest po angielsku, a ja go nie znam, bo mam 11 lat, więc się nie dziw...
mentaller Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 zawsze możesz poszukać videotutoriali - krok po kroku widać wszystko.
Dirk Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 Witam half to king, nie obraź się, ale nikt Ci nie będzie tłumaczył helpa do Rhino. Niestety ale jak chcesz cokolwiek zrobić w jakimkolwiek programie, który jest obcojęzyczny to będziesz musiał chwycić słownik i przetłumaczyć sobie wiele rzeczy. I wiek 11 lat wcale Cię nie usprawiedliwia. A help i tutoriale w Rhino są najlepszymi sposobami na podstawową naukę tego programu. Życzę powodzenia w nauce
Rekomendowane odpowiedzi