Napisano 18 Kwiecień 200618 l oczywiście pytanie padło kilka tematów niżej ale po co używać wyszukiwarki, nie ?
Napisano 19 Kwiecień 200618 l sorki ale tam nie jest opisanie krok po ktoku tylko chlopak ma problem a ja nie wiem ajk włozyc rozumiesz?
Napisano 19 Kwiecień 200618 l omg, staraj się samemu dojść do rozwiązania problemu dzięki wskazówkom innych w helpie załączonym do Rhino jest opisane ktok po kroku jak ustawić obrazki w viewportach a znajdziesz to poprostu używając wyszukiwarki wbudowanej w helpa w rhino nie traktuj forum jako miejsca gdzie ludzie muszą ci podać odpowiedz tylko jako wskazówke
Napisano 20 Kwiecień 200618 l tylko że help jest po angielsku, a ja go nie znam, bo mam 11 lat, więc się nie dziw...
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Witam half to king, nie obraź się, ale nikt Ci nie będzie tłumaczył helpa do Rhino. Niestety ale jak chcesz cokolwiek zrobić w jakimkolwiek programie, który jest obcojęzyczny to będziesz musiał chwycić słownik i przetłumaczyć sobie wiele rzeczy. I wiek 11 lat wcale Cię nie usprawiedliwia. A help i tutoriale w Rhino są najlepszymi sposobami na podstawową naukę tego programu. Życzę powodzenia w nauce