dream_arts Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Witam Tym razem inny problem. Mamy skrzydło w samolocie chce zniego oddzielić lotke więc zaznaczam siatke która mnie interesuje i oddzielam funkcja Detach. I tu pojawia sie problem w miejscu oddzielenia od skrzydła lotki nie mam siatki i musialbym ja dorabiać ręcznie. Zastanawiam sie czy jest inna metoda dzieki której można albo łatwiej dorobić siatke albo tak oddzielić żeby nie było jej braków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 spróbuj modyfikatora patch na tym obiekcie gdzie masz dziure. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream_arts Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Dokładnie chodzi o to że chce ja oddzielić żeby móc ja później animować ale spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
southside Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Jest taka metoda. Zamien skrzydlo na editable poly lub mesh i uzyj funkcji cut. Mozesz poprowadzic linie podpodzialu gdzie Ci sie podoba. Potem mozesz te poligony wyodrebnic funkcja detach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi