ciapciap Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 http://www.members.lycos.co.uk/peha/monitor.jpg jak zrobić zeby zaslona wchodziła w kolizje z monitorem, a nie przenikala sie przez niego? I jeszcze takie pytanko gdy chce zanimowac reaktor to wyskakuje mi "Are you sure you want to create an animation? This action cannot be undone?", daje ok i sie animuje wiec nie wiem o co chodzi, natoamiast gdy wcisne "preview n Window" to wyskakuje mi Error "SetPixelFormat failed" no i tu juz niestety sie wszystko zawieszka. Co moze być nie tak?
jaccunio Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 daj monitorowi modyfikator rigid body i zrob animacje raz jeszcze. jak kolizja bedzie niedokladna to zmniejsz collision tolerance w ustawieniach reaktora
ciapciap Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Napisano 27 Kwiecień 2006 spoko, dzieki, juz sobie poradziłem, poprostu zamiast modyfikatora Deforming Mesh dalem Rigid Body i tam w jego wlasciwosciach mozna dodac z ktorymi obiektami sceny ma wchodzic w kolizje:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi