Napisano 28 Kwiecień 200618 l Witam. Zapraszam do oceny wstępnych prac nad moim pierwszym modelem 3d. :) normalnie siedze w 2d, jesli chodzi o modele to jedynie teksturowalem proste rzeczy wiec jest to dla mnie wyzwanie :) Z sentymentu do czasów gdy sklejałem modele samolotów a także z pewnego innego względu wybrałem MiGa-15. model ma obecnie 365 trisow.
Napisano 28 Kwiecień 200618 l ten profil skrzydła nie jest zbyt gruby przypadkiem? narazie fajnie, jak nie zwalisz textur to bedzie swietnie
Napisano 28 Kwiecień 200618 l Autor Zrobiłem model jeszce raz, z gęstszą siatką. dodałem już trochę detali. Aktualnie 931 trisow, zamierzam dorobic troche detali wnetrza kabiny i podwozie, ciekaw jestem w jakiej sumie sie zamkne. mialo byc 1500-1800. szyby raczej nie bedzie gdyz samolot dlugo dlugo stal niestrzezony i dzieciaki zbily. tam obok stoi dystrybutor paliwa zrobiony wczesniej, zebym mogl sobie porownywac czy robie wystarczajaco gesta siatke a nie jakies kwadratowe krzywizny. usunalem zalacznik ze starym modelem z pierwszego postu i podmienilem na nowy obrazek..
Napisano 28 Kwiecień 200618 l daj wiekszego scr bo cos czuje ze na skrzydłach straciłes gigantycznie wiele poly
Napisano 7 Maj 200618 l Autor update - zrobilem podwozie, caly czas walcze z wnetrzem kabiny, choc tego nie widac :) powozie duzo zezarlo. obecnie model ma jakies 1600 tri.