Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Zapraszam do oceny wstępnych prac nad moim pierwszym modelem 3d. :) normalnie siedze w 2d, jesli chodzi o modele to jedynie teksturowalem proste rzeczy wiec jest to dla mnie wyzwanie :)

Z sentymentu do czasów gdy sklejałem modele samolotów a także z pewnego innego względu wybrałem MiGa-15.

model ma obecnie 365 trisow.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ten profil skrzydła nie jest zbyt gruby przypadkiem? narazie fajnie, jak nie zwalisz textur to bedzie swietnie

Napisano
  • Autor

Zrobiłem model jeszce raz, z gęstszą siatką. dodałem już trochę detali. Aktualnie 931 trisow, zamierzam dorobic troche detali wnetrza kabiny i podwozie, ciekaw jestem w jakiej sumie sie zamkne. mialo byc 1500-1800.

szyby raczej nie bedzie gdyz samolot dlugo dlugo stal niestrzezony i dzieciaki zbily.

tam obok stoi dystrybutor paliwa zrobiony wczesniej, zebym mogl sobie porownywac czy robie wystarczajaco gesta siatke a nie jakies kwadratowe krzywizny.

usunalem zalacznik ze starym modelem z pierwszego postu i podmienilem na nowy obrazek..

Napisano
  • Autor

skrzydla. te pionowe elementy nie dziela siatki skrzydla.

Napisano
  • Autor

update - zrobilem podwozie, caly czas walcze z wnetrzem kabiny, choc tego nie widac :)

powozie duzo zezarlo. obecnie model ma jakies 1600 tri.