Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wrzucam bo nic sie na forum nie dzieje ;p

taka postac dzwonnika do gry platformowej dla dzieci ;) jak widac anatomia lezy- szczegolnie rece hehehe...mialem poprawiac, ale stwierdzono ze nie ma sensu ;p

najpierw oczywiscie byl szybki szkic olowkiem bo myszka to sie raczej nie da ;)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

to taki mix : cala postac olowkiem miala rozmiary chyba 7 cm x 3 cm eheh twarz rysowalem osobno zeby byla wieksza - ze szczegolami

dzwonnik3small9bs.jpg-----------------------------------------------------------------------------------------------------

tutaj twarzyczka

dzwonniksmall4ro.jpg---------------------------------------------------------

pozniej juz w wersji digital :D myszka+ps

dzwonnikmax3dsmall9xy.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

a pozniej juz dokladniejsze tlo- wszystko malowane...hehe jedynie katedra w tle to zdjecie...chcialem na szybko pokazac koncepcje wiec wkleilem fotke ;)

concept6goodsmall7mo.jpg

i to na tyle ;)

pozdro

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

heheh:D...dobre to..moze jedyne co to nie strasnzy ten dzownnik..ale w takim bajkowym klimacie az grzech by bylo zeby straszyl:)

Napisano

No nareszcie coś Caspik wrzuciłeś :)

Dzwonnik nie za bardzo mi się podoba, nie postarałeś się - jest troche za krzywy, nawet jak na dzwonnika ;)

Ale tło na tym ostatnim bardzo fajne, typowo bajkowe.

pozdro

Napisano

powelt katedra to już nie jego dzieło, patrz pierwszy post ;)

Napisano

hehe powelt :D no czytaj dokladnie a nie zadajesz glupie pytania :D ;p

miwt- hehe no z tego co sie domyslam wydawca uznal ze jest za straszny bo nie pasuje jak na bajke dla dzieci hehe. :D

obo- hehe no coz...krzywy, zawalona anatomia, nieproporcjonalny ..dlugo by wymieniac :D

kome - pamietam ta gre :D takim czarodziejkiem sie chodzilo po zamku? i po ogrodzie :D? - jak tak to ona dla mnie byla zdecydowanie za trudna lol

i jeszcze taki taneczny chod w wykonaniu dzwonnika :D

dzwonnikkatedratlo6la.jpg

pozdro! ;)

Napisano

Z tym tańcem to już wiem! Teraz mi się przypomniało kogo on mi przypomina! Wygląda jak John Travolta po zderzeniu z tirem:P Prawie jak Pulp fiction:P

Napisano

Prawie jak Travolta, prawie jak Pulb fiction, z tanecznym chodem to prawie jak gorączka sobotniej nocy:D

Napisano
PRAWIE jak Pulp fiction:P

PRAWIE jak Travolta, PRAWIE jak Pulb fiction, z tanecznym chodem to PRAWIE jak gorączka sobotniej nocy:D

ha ale to jednak nie to samo :D ;p

prawie8fl.jpg

:D