Marvey Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 czy zna ktoś coś takiego ?? wiem ,że to istnieje (widziałem kiedyś na vtutku) ale nigdzie nie moge tego znaleźć
aspenboy Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 a Camtasia nie ma takiej opcji? Wydawało mi się, że tam się da jakoś to ustawić...
Marvey Napisano 8 Maj 2006 Autor Napisano 8 Maj 2006 nie w camtasi tego nie ma ciągle szukam, ale chyba sam bedę musiał to napisac :/
max_1989 Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Jeśli masz win xp to mozesz uzyc "klawiatury ekranowej" tyle że pozostaje ci wpisywanie "kliknięciem" :) start/akcesoria/ułatwienia dostępu/klawiatura ekranowa/
Marvey Napisano 14 Maj 2006 Autor Napisano 14 Maj 2006 max_1989 widziałem to ale to nie o to chodzi znalazłem BB FlashBack i on zapisuje wciśnięte klawisze tylko za $#%^ nie moge tego wyeksportować do avika
sikham Napisano 14 Maj 2006 Napisano 14 Maj 2006 a moze takie coś jak robodemo ? http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=718&t=10 tylko że to do swf eksportuje ale może tez da sie do avi
Rekomendowane odpowiedzi