Machu Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Mam tu moje dosyć proste, ostatnio zrobione sceny: Jaskinia (zastosowałem 2 odbicia światła - bounce, troche rozmazałem w Photoshopie): Upadek króla (Nie chciałem niczego komplikować, ma być proste i ładne): Powiedzcie co Wam się nie podoba w tych scenkach. Z góry dzięki za rady...
piksar Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 "Powiedzcie co Wam się nie podoba w tych scenkach" Nie podoba mi się: faktura szachownicy- chyba powinna być gładka (bez bumpa), skąd te rysy zbyt jasno w tej jaskini ogólnie mi sie podobają
rowr Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 szachownica chyba miala byc kamienna moze dltego ten bump... w jaksini mi sie nie podoba materialk scian bo wyglada na organiczny...
Aust Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Jaskinia wygląda jak jelito :\ może prześledź ten tutek
rudylew Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Dziwnie konczy sie ta szachownica.. .. bump niepotrzebny taki.. zbyt czarna ta czerń pionków... :D (masło maślane).. ale tak jest.. pozdrowienia
Machu Napisano 1 Maj 2006 Autor Napisano 1 Maj 2006 może prześledź ten tutek Widziałem go wcześniej i chciałem zrobić coś innego; Jaskinia wykonana ludzką ręką...
Aust Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Jaskinia wykonana ludzką ręką to nie jaskinia tylko sztolnia, tak czy inaczej ten tutek dobrze by ci zrobił.
vv3k70r Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 nie podoba mi sie ze woda jest przejzysta, a jak juz jest to niech bedzie przy brzegaz zielono na scianie a pod woda ciemniej zielono i inne swiatlo, z szachownica jest duzo rzeczy nei tak, chyba te odbicia na pionkach i ten bump, do bw zalecilbym kontrole ekspozycji
Rekomendowane odpowiedzi