Napisano 30 Kwiecień 200618 l Mam tu moje dosyć proste, ostatnio zrobione sceny: Jaskinia (zastosowałem 2 odbicia światła - bounce, troche rozmazałem w Photoshopie): Upadek króla (Nie chciałem niczego komplikować, ma być proste i ładne): Powiedzcie co Wam się nie podoba w tych scenkach. Z góry dzięki za rady...
Napisano 30 Kwiecień 200618 l "Powiedzcie co Wam się nie podoba w tych scenkach" Nie podoba mi się: faktura szachownicy- chyba powinna być gładka (bez bumpa), skąd te rysy zbyt jasno w tej jaskini ogólnie mi sie podobają
Napisano 30 Kwiecień 200618 l szachownica chyba miala byc kamienna moze dltego ten bump... w jaksini mi sie nie podoba materialk scian bo wyglada na organiczny...
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Dziwnie konczy sie ta szachownica.. .. bump niepotrzebny taki.. zbyt czarna ta czerń pionków... :D (masło maślane).. ale tak jest.. pozdrowienia
Napisano 1 Maj 200618 l Autor może prześledź ten tutek Widziałem go wcześniej i chciałem zrobić coś innego; Jaskinia wykonana ludzką ręką...
Napisano 1 Maj 200618 l Jaskinia wykonana ludzką ręką to nie jaskinia tylko sztolnia, tak czy inaczej ten tutek dobrze by ci zrobił.
Napisano 1 Maj 200618 l nie podoba mi sie ze woda jest przejzysta, a jak juz jest to niech bedzie przy brzegaz zielono na scianie a pod woda ciemniej zielono i inne swiatlo, z szachownica jest duzo rzeczy nei tak, chyba te odbicia na pionkach i ten bump, do bw zalecilbym kontrole ekspozycji