lukasz Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 czesc oto próba wymodelowania kobiecego ciała - nie spodziewałem się ze będzie tak ciężko, - pracka powstała zaraz po sadako - która brała udział w osatniej bitwie Do rigowania i próby animacji - uzyłem pluginu Human IK - Kaydary - ale miałem z tym problemy....
lukasz Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Napisano 21 Sierpień 2003 pusciłem 3 x ten sam topic - ale program informował mnie ze zalaczam za ciężkie obrazki i mysałem ze nie wysle- sorki
Fr3d3k Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 Witam Model mi sie podoba... ale moglbys ja w cos ubrac a nie taka gola :P I te stopy .....ciekawe co by bylo jakby chiala klapki wlozyc :P Texturka twarzy tez mi sie podoba.. ale tak jak pisalem ubierz ja i wloski daj :P Pozdrawiam
boowa Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 no fajna rzeźba ciała tylko nogi ma jakieś krzywe... może to kwestia gustu... tekstura na twarzy jeszcze do dłuuuuuuuugiej pracy :) aha i prosze nie powtarzaj topików.... puste kasuję :)
lukasz Napisano 22 Sierpień 2003 Autor Napisano 22 Sierpień 2003 dzięki, jak tylko znajde chwile czasu dorobie jakieś ubranie, włosy i stopy :) i wrzuce rendering, topiki powtorzyłem nieswiadomie. :) ...pozdrawiam
MeG Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 nogi ma jka kate moss ;) wiekie brawa za modelling przepiekny
trzy budziki Napisano 5 Wrzesień 2003 Napisano 5 Wrzesień 2003 Miesnie bardzo ladne, podba sie. W renderingu na schodku - w zgiecu lokcia wyglada dziwnie. Mam pytanko - ile ona ma lat?
Rekomendowane odpowiedzi