Maqs Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 Taka tam twarz, wlasciwie to cwiczylem tylko mapowanie, ale jak juz render zrobilem to zapodaje;)
piotrek Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 Fajnie, choć nos mi niezbyt pasuje - może to tylko złudzenie. Pokaż siateczkę, jeśli można. :)
Maqs Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 prosze siateczka To jeszcze napisze w czym robilem Modelowanie i render w blenderze 2.41 Tex to zdjecie przerobione w gimpie Czas renderu 46 sekund
piotrek Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 Diękuję :) Tak jak myślałem - troszeczkę z nosem jest coś nie tak, ale mimo to, fajna główka. Teraz widzę, że trochę szminka wyjeżdża poza wargi pogrubiając je - okropnie to wygląda :>
Maqs Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 Tak szminka wyjezdza, bo troche w postproces sie bawilem. widac niepotrzebnie:) postaram sie wkrotce dac kilka poprawek, ale puki co ide spac bo jutro maturka z Anglika:D
Maqs Napisano 5 Maj 2006 Autor Napisano 5 Maj 2006 2 renderki nowe, poprawilem te usta bo najbardziej mnie denerwowaly i renderek w kolorach, render w odcieniach szarosci bede musial jeszcze poprawic ba za duzy spec chyba ustawilem:/
wizz Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 troche wyglada jak M.Jackson :P kanciasty nosek i dziurka od nosa taka dziwna, mat też dziwne ale nie jest źle :D masz plus za to ze tex jakąś dałeś :P ( bo ja zawsze mam z tym problem ) .
masater Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 widzę coraz więcej blender userów :), pracuj nad nosem ew shaderami
Master Kiełbaster Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 tak źle i tak niedobrze :P ale ta ostatnia nie wygląda przynajmniej jak z prosektorium :P
masater Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 powiem tak, na tym ostatnim widać brodę, która jest okropna no i ten kant na nosie :) na czole zdaje się też coś światło nie tak się rozkłada
Koniu_PL Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 Włosy O.K., ale podbródek i nos zbytnio kanciaste :/ Poza tym jakaś dziwna ta postać dla mnie... Ps. Żaden render mi się nie podoba :)
Rekomendowane odpowiedzi