januszima Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Jestem początkującym urzytkownikiem 3ds maxa mam pytanie czy po zainstalowaniu VRay free powinienem mieć w zakładce modyfikacji taka opcje jak VrayDisplacemenMod,poniewaz chciałem zrobic jednego tutka zaóważyłem ze nie mam tego modyfikatora i zainstalowałem VRaya ale nadal nie ma tego modyfikatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszima Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 Nie wiem czy to nie wynika z tego ze sciagnałem free a nie demo,może to być to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 tak, zdecydowanie to:) tak samo w free nie masz chyba bardzo fajnych vraylightow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
araneus Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 wersja free nie ma modyfikatorów, matriałów i świateł vraya. Zmień nazwę wątku bo "Problem" nic nie mówi o zawartości tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszima Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 oki dzieki juz jest oki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszima Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 Jak zmienić temat bo nie czaje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 naciskasz edycje, a puźniej "go Advanced... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi