Lis Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 Witam wszystkich!! Proszę o ocenę mojego nowego portfolio. Chyba już 4 w tym roku :-) Liczę na komentarze. Dobre i złe. Wszystkie się liczą!! http://w3.tyszkiewicz.edu.pl/~angasior/portfolio4/ PS. Zna ktoś jakiś dobry sposób na preload obrazków w JavaScript. Znalazłem w necie kilka ale jakoś niechcą działać! kurde
xeav Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 podoba mi się kolorystyka. blur na obrazek po lewej i git
Maceo Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 chyba najlepsze ze wszystkich... ale trochę sięrozjeżdza menu przy wyborze projektów..
Lis Napisano 5 Maj 2006 Autor Napisano 5 Maj 2006 blur na obrazek po lewej i git Ale ja lubię "ostre" obrazki :-)) ale trochę sięrozjeżdza menu przy wyborze projektów U mnie jest ok ale skoro u innych nie to trzeba coś z tym zrobić. Prosiłbym Was o włączenie wersji Angielskiej i wyszukanie błędów w szeczególności w dziale "My work" EDIT: Do postu poniżej. krzyhhh -> dzięki za screena. Strona jest zrobiona na sztywno. znaczy się zawatrość się nie rozłazi. rozszerza się jedynie obrazek po lewej.
krzyhhh Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 ogólnie nie jest złe. kolorki rodem max3d . więc muszą być ładne ;) Niestety dla mojej rozdzielczości strona wygląda nie ciekawie/mniej W 1024 /768 jest pięknie ,ale przy 1600/1200 jest hm.. inaczej .. wszystko się rozłazi całe portfolio mogło by być w stełej ramce określonej pixelami a nie %% imho coś ala to : no ale wiadomo .. większość pracuje w 1024/768 pozdr
Gość User190 Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 Najlepsze ze wszystkich i ogólnie rzecz biorąc daje radę :) Jeszcze troszkę zbyt pusto.. może spróbuj jakoś grafikę delikatnie urozmaicić i będzie git :) PS> http://w3.tyszkiewicz.edu.pl/~angasior/portfolio/ też dawałoby radę po kilku głębszych.. poprawkach :)
Rekomendowane odpowiedzi