Guziec Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Chciałbym się dowiedzieć czy jest taka opcja w 3ds max jak np. w autocadzie niewiem jak ona się nazywa ale polega na tym że zrobioną figure rozwija na płasko (tak że dało by się ja wyciąć i posklejać) troche nie jasno ale mam nadzieje że wiecie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 prosze o zapoznanie z regulaminem dotyczacym zadawania pytań i poprawe tematu - ten temat za wiele nie mówi przeglądającym forum - a powinien. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Nie, nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnyMan Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Jemu chyba chodzi o Unwrap UVW... ale może tylko mi się tak wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guziec Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 w autocadzie to się chba nazywa unfolding ale nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnyMan Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Sprawdź w helpie Maksa "Unwrap UVW", nie jestem pewien, ale chyba to masz na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guziec Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 wielkie dzięki zaraz sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi