Sibil Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 Dzień dobry wszystkim, cos tam znów wypociłem, chetnie posłucham waszych opinii,SSSSorry że taki mały format , Z góry dzięki i Pozdrawiam !!!!!!! http://img435.imageshack.us/my.php?image=room9lg.jpg
Master Kiełbaster Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 cześć czołem zapodaj większy format by się dało do czegoś przyczepić. tło trochę nie pasuje, parapetów brak, i GI nad oknami się kaszani
Sibil Napisano 6 Maj 2006 Autor Napisano 6 Maj 2006 Master miałem parapety tylko kurna zapomniałem o nich , w tygodniu wyrenderuje wiekrzy rozmiar, trzeba sie z córa kapem dzielić,,,,,BRRRRRRRRRRR niestety,,ha ha ha, a i vraya ustawie mocniej niech ze dwie h pomieli , dzieki
maczuga Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 mnie się podoba, ale jak wyżej rozdzielczość za niska żeby się poczepiać... zrób w około 1024x768 albo jak masz lepszego kompa to 1280x1024. Ale trochę dziwna podłoga... Dywan? Wykładzina? Żwir? Trochę to nijakie, no i to mi nie pasuje na pokój mieszkalny, raczej na bardziej zabudowaną werandę...
Lis Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 No ogólnie fajnie. Ale paskudna tekstura wykładziny. xeav ją kiedyś użył to go zjechali jak psa. :-)
Rekomendowane odpowiedzi