Napisano 6 Maj 200618 l Witam Wszystkich, postanowiłem sobie stworzyć portfolio we flashu, jest to moja pierwsza styczność z tym programikiem, narazie jest wersja testowa, chciałbym abyście mi podpowiedzieli co dodać/zmienić w stronce, aha, mam zamiar dodać muzyke ( coś w stylu house) odnośniki będąw pop-up'ach, co o tym myślicie?? www.georgas.info wiem że prace nie zachwycają ale jak na razie na więcej mnie nie stać :(
Napisano 6 Maj 200618 l Prosto, przyjemnie. Moze jakies tweeny w momencie przelaczania poszczegolnych dzialow?
Napisano 6 Maj 200618 l Co mi się podoba. 1. Kolory. fajne. 2. ogólnie dobrze się prezentuje.schludnie(może trochę za prosto.) Co mi się nie podoba. 1. (opera niewiem jak gdzie indziej) preloader się załadował 4 razy zanim strona się pojawiła :-) 2. te strzałeczki obok buttonów. 3. Podświatlanie (a w zasadzie saturacja) w momęcie najechania na miniaturkę zupełni nie trafione. Po pierwsze za wolno po drugie jak praca jest czarnobiała to to niema sensu za bardzo. 4. 99,9% ludzi na tym forum to Polacy. Z czego 80% robi portfolio Tylko w języku Angielskim. (po ki huj za przeproszeniem bo tego nie rozumiem[bez obrazy Georgas to się ogólnie wszystkich tyczy]) 5. Stat4you wali po oczach. umieść całą stronę w tabelce na 100% wysokości a stat4you wywal poza tabele. w ten sposób ukryjesz ten znacze na każdym monitorze.
Napisano 6 Maj 200618 l 4. 99,9% ludzi na tym forum to Polacy. Z czego 80% robi portfolio Tylko w języku Angielskim. [...] Po to ze gdyby ktos chcial pracowac tylko dla polakow robil by za 200 zl model, po 2gie po co mam robic portfolio w jezyku polskim skoro prawie wszyscy znaja angielski (przynajmniej troche czytac juz nie mowie o zdolnosciach komunikatywnych) i czy polak czy to rumun albo rusek bedzie mogl bez problemowo zczaic ocb i sie zkontaktowac w razie potrzeby ? po co dokladac sobie pracy i robic po polsku i angielsku Co do portfolia bardzo fajne :)
Napisano 7 Maj 200618 l urodzony dokładnie w tym samym dniu , roku co ja :) i jeszcze te same zainteresowania...
Napisano 7 Maj 200618 l Czysto , przejrzyście...schludnie :) Tylko użycia flasha nie rozumiem, prócz preloadera nic flashowego tu nie ma czago w html nie zrobisz . ;) Pozdrawiam.
Napisano 7 Maj 200618 l Wszędzie ładnie oprócz tych miejsc gdzie pojawia się text. Wygląda przypadkowo. Aha.. i nie welcome in tylko welcome to my portfolio...