xeav Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 Serwis cgfacts wydał nowy wywiad, tym razem z Łukaszem Szeflinskim, twórcą 'Yuki'. [więcej]
Lukx Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 no ciekawa sprawa tutaj trafic na max3d. jak kiedys opublikowalem ta pracke tutaj na forum 2d to tak po mnie ludzie pojechali ze usunalem topic a tu nagle wzmianka.
PAINbringer Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Następnym razem powinieneś swoje prace pokazywać szerokiemu światu a później tutaj, to będziemy chociaż wiedzieć jak oceniać ;)
GrafMax Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 no coż Polacy - wiecznie zakompleksiony naród... Będą każdej tandecie poklaskiwać, jeśli tylko ta zostanie zauważona za granicą - porażka! I co z tego, że to coś zostało docenione przez zagranmiczny serwis? Wartości temu to nie dodaje. Podtrzymuje swoją opinię na temat tej pracy i to nie z żadnej zawiści, bo to bzdura. Po prostu nie uznaję kserokopiarek;)
Chalek Napisano 13 Maj 2006 Napisano 13 Maj 2006 Jak tylko zobaczylem ta prace, to uznalem, ze jest mistrzowska, potem jak zobaczylem fotke, to przyznaje, ze bylem zawiedziony. Umiesz na pewno fajnie malowac, ja tak nie potrafie, jednak malowanie na fotce bardzo psuje efekt. Mimo wszystko gratulacje w sumie niezlej pracki no i wywiadu.
Skawa01 Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 No dobrze ale kto jest twórcą yuki? Przecież nie Łukasz! Myślę że elegancko byłoby w podpisie zostawić ślad chociaż. Ja tez jak zobaczyłem pracę to pomyślałem CZAD! A teraz jestem zdziwiony?
Rekomendowane odpowiedzi