Batou Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 Obie prace pokazują jedynie ukończone modele, także żadnych walorów artystycznych tu niema. Pierwsze dwa rendery przedstawiają (jak mam nadzieję widać ;)) Ferrari. Planowałem zrobić z tego pracę do galerii, ale niestety zabrakło mi pomysłu. Trzeci obrazek przedstawia model M4A1 który planuję wykorzystać w mojej animacji, za którą zabieram się już od dwóch lat [lol2]. Obie prace wykonałem w MAX 5.1 (model samochodu został wykonany w 4.2). Wykorzystałem materiały z final rendera (jak zawsze), GI zostało wyłączone (jak zawsze:D). Mój sprzęt to Athlon 1.8, 256ddr i winxp. [edit] Właśnie zauważyłem błąd. Widać jak pod samochodem odbija się kierunkowskaz (to pomarańczowe coś). Ale wpadka [gafa]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 24 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2003 Drugi obrazek z ferrari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 24 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2003 I w końcu model m4a1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 bardzo fajne modele... tekstury też nienajgorsze ale.... ...własnie w ferrari lakier jest bez głębi a M4 wygląda torszkę za plastikowo... ale generalnie b. fajnie pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 no ladne :) bledow nie widze [ale ciekawy jestem kiedy ludzie przestana modelowac samochody:p] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 roball, zejdź z tych samochodów, przyznaj się, poprostu sam nie umiesz ich wymodelować :P:P:P;);):D Batou, świetne prace [piwo] ale tak jak powiedział BooWa materiał M4A1 jest za plastikowy [spox] trzymaj się [piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 24 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2003 Dzięki za komentarze. Lakier rzeczywiście nie jest najlepszy. Siedziałem nad nim trochę, ale na nic nie wpadłem (może ktoś ma jakiś tutorial??). Materiał M4A1 również potrzebuje jeszcze kilku poprawek. Na razie jednak zostawiam obie prace i zabieram się za forda mustanga boss 302. Pierwsze owoce mojej pracy pojawią się najpewniej jutro w WIPie. Kiedy skończę go robić, kupuję sobie tablet i ostro zabieram się za moją animację. Czeka mnie mnóstwo pracy (sporo architektury, animacja trzech postaci i żadnych samochodów;)) PS. Zgadzam się. Samochody są nudnym i oklepanym tematem, ale to doskonały trening (poza tym to dopiero mój drugi wózek:)). wrzucam jeszcze \"gołego\" m4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 24 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2003 Kurcze. Coś nie działa. Trudno. W takim razie dodam jeszcze trzecie i ostatnie ujęcie ferrari: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 1 Wrzesień 2003 Share Napisano 1 Wrzesień 2003 świetny model :) Verry good :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 swietne pracki [piwo] !!!! Tylko jeden rzecz mnie zainteresowala... mianowicie, m4 w miejsu wylotu lusek jest blaszka zabespieczajaca przed zapiaszczenieem, u ciebie jej niema... :) pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Testarossa przepiŕkna...lakier tesh super..ja czepiam siŕ wniej tylko materia│u na felgach...tam jest nie dorobiony przez co model du┐o traci :) co do m4a1 to materia│ gumy albo tego niby czarnego sprawia wra┐enie plastikowej zabawki...ale te┐ model bardzo mi siŕ podoba...:) pozdrawiam i czekam na dalsze cude˝ka z Twojej stajni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi