Jim mee Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Hi , może ktoś wie co jest nie tak. Robię tutek z P38 z maxa 7 ... i sa tam referki. Robię kroczek po kroku i dająć referki na background w left Viewport referka jest dużo mniejsza od oczekiwanej [jpg attach]. Ale pliki w maxie są identiko ... jak ten jeden viewport naprawić? reset backround nie działa. Ponownaewczytanie refów nie działa. help pliz , bo nie mogę dalej z tym jechać:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 nałóz te tekstury na plane'y i po kłopocie :) w faq jest odnosnie bluprintów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 8 Maj 2006 Autor Share Napisano 8 Maj 2006 z plane'ami to wiem spoko :] , i nie chodzi o taki zwyczajny kłopot tylko o dolynke z maxa. Ponieważ ninne widoki się zrobiły prawidłowo i tylko left wygląda jak na załączonym obrazku. Chciałem się nauczyć z backgroundu robić . nowe pytanko , czy tutoriale ewoluują wraz wersjami maxa , czy sa te same z pododawanymi opcjami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 raczej leżą nietykane... może czasami dodają coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi