Maceo Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Kumpel podrzucił mi tutki z vraya, ale są bez dźwięku. Nie wiem czy ktoś kojarzy - cała seria vraya na maxie z ciemnym ui. Zastanawiam sięczy tam nie ma dzwięku, czy ja nie mam codeca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 a w podsumowaniu wywala ze jest sciezka audio unknołn ? jezeli nie ma to dzwieku nie ma jezeli jest to znaczy ze nie masz jakiegos kodeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
owca Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 GSpot powinien pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeav Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Zastanawiam sięczy tam nie ma dzwięku, czy ja nie mam codeca. Jeśli to od Evermotion to nie ma dźwięku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maceo Posted May 9, 2006 Author Share Posted May 9, 2006 dzieki ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts