Stemider Napisano 20 Listopad 2006 Napisano 20 Listopad 2006 Yo! No pracujesz widać ostro. Postaraj sie jednak użyć ostrzejszych pędzli, albo zmienić technikę trochę, bo niektóre detale sa bardzo zblurowane. Peugeot byłby bardzo fajny, ale strasznie krzywy jest i wygląda troszke jak potraktowany Liquify z przodu. Audica ostatnia juz lepsza, to światełko na progu z boku zbytnio zblurowane. Spróbuj działać na Layerach z Multiply i tam operować już na tle Dodgeami i Burnami. Pozdro!!! Czekam na następne!
-Dino- Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 no mistrzu...ta audica najlepsza jest...:) ależ Ty sie szybko rozwijasz...
shelby mustang Napisano 24 Listopad 2006 Autor Napisano 24 Listopad 2006 Dino - thx ;) Stemder - dzięki za opinie i rady :) A teraz postanowiłem robić szybkie szkice tylko markerami, bez bawienia się w szczegóły i takie tam. Tu pierwszy szkic ;) Zaraz idę robić następne, jak coś szkicne nowego to tu wrzucę.
shelby mustang Napisano 30 Listopad 2006 Autor Napisano 30 Listopad 2006 ostatnio uwielbiam audice rysować :) oto mój pomysł na audi a3 ;)
-Dino- Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 no widze że lubisz taki typ świateł "zamkniętych"...fajnie to wychodzi. Jeśli moge ci podpowiedzieć to staraj się rysować wiecej detali...np jak jest boczna szyba to zrób kilka lini tej szyby.. sorki że bez pytania przerobiłem twój concept... ;P
shelby mustang Napisano 1 Grudzień 2006 Autor Napisano 1 Grudzień 2006 heh thx dino ;) ale wiesz to jest ręczny szkic, a mam tylko 4 markery, a ja robie tak że albo robie coś markerami albo w ps ....teraz oczekuje na 3 markery (2 szare i jasny błekit) i wtedy jak będe je mieć to zaczne dużo rysować :D Ten przerobiony przez ciebie jest super ;) tylko wiesz to był ręczny szkic, jak będę rysować coś w ps to bym wycieniował i w wogóle to inaczej zrobił. Dzięki za rady, pozdro
-Dino- Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 no przecież wiem że ręcznie ;) ale jak ja miałem Ci pokazać ręcznie hihihi... a po drugie to co zrobiłem w ps również można stosować ręcznie;D
shelby mustang Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Napisano 5 Grudzień 2006 nowy szkic, testowałem nowe markery, są super extra :) Bardzo proszę o krytykę i rady z waszej strony :)
tmq51 Napisano 5 Grudzień 2006 Napisano 5 Grudzień 2006 a wiesz tu akurat mnie uderzył ten super kształt. To ma styl... malowanie też fajne ale jasne jakieś i szkoda, że tak mało szczegółów
shelby mustang Napisano 8 Grudzień 2006 Autor Napisano 8 Grudzień 2006 Dzisiaj sobie trochę poszkicowalem :) Takie tam 3 bardzo szybkie szkice:
-Dino- Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 no dzisiaj ładnie zaszalałeś... ten pierwszy najbardziej mi sie podoba
shelby mustang Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 Dino & designboot - thx :] Robiony tą samą techniką co poprzedni, tak dla treningu :P oczywiście następne szkice będą inne heh :)
Stemider Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 Byłby ŚWiETNY ale... niestety:( Popełniłeś te błędy które sie powtarzają - rura wydechowa - przesyń ją w lewo, tak jak okrągły znaczek firmowy. światła - lewe światło jest szersze niż te po prawej:( W lewo je przesyń, troszke go tylko odsłoń. Koło przednie jest za daleko moim zdaniem. Bedzie git jak tak zrobisz nastepnę pracki. Pozdro.
shelby mustang Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Napisano 13 Grudzień 2006 Dzięki za rady :) następnym razem będzie lepiej, heh
shelby mustang Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Napisano 14 Grudzień 2006 Nowy szkicyk :] Piszcie proszę uwagi, co źle co zmienic, itd :)
Tomur Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 Technika fajna, zamaszyście, ale to są auta na dziś. Chciałbyś takim jeździć w 2010?
Stemider Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 Yo Konrado!!! Posłuchałeś sie rad i jest coraz lepiej! Nieźle, nieźle. Jedyne, ale jedyne do co bym zrobił inaczej to zasłoniętą opone dał bym bardziej pionowo, chociaż.. jest GIT!!!
shelby mustang Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 dzięki za komenty ;) nowy szkic:)
pecet Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 mitsu spoko :) szkoda że nie zaakcentowałeś jakoś nadkoli, bo tak troche łyso wygląda
Gość IceTein Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 mam pytanko Shelby jeśli pozwolisz. sam sie tego uczyłeś, czy uzywaleś jakis poradników? bo tak chcialbym zobaczyc jak takie cos powstaje i samemu spróbować :) Pozdro Tein
shelby mustang Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 pecet- faktycznie, dzięki za komenta ;) IceTein - nie używam żadnych poradników ;) najważniejsze jest, żeby dużo rysować, dużo ćwiczyć. Mi bardzo pomagają porady i wskazówki tych, co się na tym znają :P
Gość IceTein Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 powstaje wiele poradników ludzi co pokazuja jak szkicowac bo na tym mi zalerzy a tego jest naprawde niewiele chocairz i tak najwiekszy problem to perspektywa, która ogranicza wyobraźnie i pomyśły ;)
shelby mustang Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 taki szkic na wieczór dla rozluźnienia ;)
shelby mustang Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 zaczynam myśleć nad syrenką na konkurs... narazie szukam pomysłów... .Ten pomysł wiem ze mi się nie podoba i zrobię coś innego ;)
shelby mustang Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Napisano 26 Grudzień 2006 Nowy szkic alfy na tablecie :) Proszę o jakieś uwagi ;]
Łukasz Misztela Napisano 26 Grudzień 2006 Napisano 26 Grudzień 2006 witam nawet nawet:) jedyne to co to bym wywalil to tlo i szyby staral sie inaczej namalowac, chodzi o kolorystyke
shelby mustang Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Napisano 29 Grudzień 2006 Łukasz - thx :) A tutaj nowy szkic, dla mojego brata :)
shelby mustang Napisano 31 Grudzień 2006 Autor Napisano 31 Grudzień 2006 Elo Nuda... i dlatego postanowiłem sobie trochę poszkryfać :P Takie 3 speedy może w nocy jeszcze coś dodam :)
shelby mustang Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Napisano 1 Styczeń 2007 no i pierwszy szkic w 2007 roku ;)
shelby mustang Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Napisano 7 Styczeń 2007 Yo yo ! Nowy szkic Meganki coupe zrobiony na zamówienie :P proszę o jakiś komentarz bo ostatnie 4 posty ja pisze.... Pozdro ^^
Rekomendowane odpowiedzi