Napisano 13 Maj 200619 l Witam! Mam 2 problemy zwiazane z 3dsm6 pierwszy z nich to: Kiedy odpalam 3dsm6 wszystko jest normalnie tak jak zawsze, tylko pojawia mi sie 1 okienko ktorego nie moge zamknac, a mianowicie takie: http://img161.imageshack.us/my.php?image=okienko2qu.jpg Drugi problem to: dostalem ostatnio video tutorial jak modelowac samochodzik, wszystko idzie ok do czasu kiedy koles robi z zielonego "plane" taki jakby przezroczysty, robi to jakims klawiszem, bo niewidac na ekranie zeby cos klikal. jezeli mozecie to powiedzcie jaki to klawisz lub kombinacja klawiszy :P Dzieki bardzo z apomoc
Napisano 13 Maj 200619 l przezroczysty plane to : alt+x ps. jaki jest klopot z tym okienkiem? to jest okienko ustwaienia polozenia obiektu pozdr
Napisano 13 Maj 200619 l Problem jest taki ze uruchamiam maxa wsio jest ok tylko to okienko si epojawia (wczesniej tak niemialem, nieodpalalo sie samo) klikam na "x" i niezamyka sie, jedyne co sie da to minimalizowac, a okienko to przeszkadza bardzo, np niemozna powiekszac nic scrolem trza uzywac tej lupki ;p no to ogolnie mam problem taki z e niemoge tego zamknac
Napisano 29 Lipiec 200618 l przezroczystosc obiektow mozna zmieniac ich wlasciwosciach , visibility , ktore domyslnie ustawione jest na 1 , ale skroty klawiszowe mozna ustawiac w customize user interface , moze do tego rowniez?. A jesli to transform menu nie zamyka sie po nacisnieciu "x" albo F12 , to moze trzeba maxa przeinstalowac ?? :P nie wiem . Pozdrawiam