Kondor Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 Witam wszystkich :) Jest to moja ostatnia pracka i chcialbym poznac wasze opinie na jej temat. Stworzylem ja prz uzyciu 3ds 5.1 oraz fR stage-0 pozdrawiam :)
boowa Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 witam nowego użytkownika [papapa] no i jeśli chodzi o pracke to ładny modeling, natomiast nad teksturami i oświetleniem dalej bym popracował - szczególnie sztucznie wygądają oczka... no i ubranko troche plastikowe.... ...natomiast pierwsze moje skojarzenie było ANDROID... i to wcale nie negatywnie a wręcz przeciwnie... przypomniał mi się odrazu film ŁOWCA ANDROIDÓW... co dobrze świadczy o tej pracce... pozdrawiam [piwo]
Kondor Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 Masz racje. Swiatlo i tekstury to nie jest moja mocna strona:( ale nie chce juz niczego poprawiac. Projekt juz mi sie znudzil. Wole zajac sie czym innym. pozdrawiam:)
mORPH Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 Mysle ze boowa powiedzal juz wszystko. najwazniejsze to sie nie poddawac i doprwowadzac pracki do kocna, w szczegolnosci ze jest juz w polowie skoczona.
Kris_R Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 superzaście! :) moim zdaniem śwaitło jest całkiem niezłe... w sumie to wsystko jest na dobrym bardzo równym poziomie. podoba mi się to, że upozowałeś postać. Od razu charakteru nabrała, ma tak fajnie gowę odchyloną:) dobra robota
MeG Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 brawa za piekny prace fakt texturmi by trza sie zajac al ja samam mam z tym problemy wiec niec nie mowie modelling bomba !
Cpt.Obvious Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 Nie wiem czemu ale odnosze wrażenie ze ona ma coś nie tego z barkiem:|Ramię tuż przy barku jest jaby za chude...a moze mi się tylko wydaje ;) No i texturki, poza tym chyba musi jej być troche łyso:P Praca bardzo ładna Pozdrawiam[piwo]
darkelf Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 czesc! no wiec, tak tak... klimacik to ma :)... z paroma rzeczami mogloby byc lepiej, ale sie nie czepiam bo sam bym tak nie zrobil :))). co do scenki, to czemu taki blur na rece? czyzby nie wyszla :)... i watpie czy ten material by sie tak trzymal sztywno na rekawie?! tak to tyle bardzo fajnie :).
dr Ug Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 Hmm... super z blurem. Przynajmniej jest glebia. Atmosfera fajna.
DarCon Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 trszkę życia bo wygląda jak manekin sklepowy i wszystko będzie ok .Gorące brawa
Dr. eA Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 Podoba mi sie. Jedyne do czego moge sie przyczepic to kurtka, niestety wygladajaca (i ukladajaca sie) jak z plastiku. No i brwi mnie nie przekonuja.
DarCon Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 ja swoją krytykę podałem na półmisku i wierzę że imć gość da radę na luzie to zrobić
sith_LORD Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 pracka całkiem fajnie.. ale ten dof. coś nie tak...to dof maxowy..chyba tak co?.. polecam x-dof...tak trzymaj...pracka ma niedociągnięcia..ale przyciąga uwagę...
Gość User190 Napisano 4 Wrzesień 2003 Napisano 4 Wrzesień 2003 Pracka przyjemna, ale DOF troszkę nie wyszedł, poza tym nosek mógłby być też lepszy - jakoś mi nie leży, no i brwi troszkę nienaturalne :-) Ale poza tym to coool!! :)
Kondor Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Napisano 4 Wrzesień 2003 zdaje sobie sprawe ze pracka ma wiele niedociagniec ale jak juz wspomnialem skonczylem z nia. z waszych uwag postaram sie wyciagnac wnioski przy kolejnej mojej pracy:) zachecam do obejrzenia mojej animki\" http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6173 pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi