Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich :)

Jest to moja ostatnia pracka i chcialbym poznac wasze opinie na jej temat.

Stworzylem ja prz uzyciu 3ds 5.1 oraz fR stage-0

pozdrawiam :)

ona.jpg

ona2.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

witam nowego użytkownika [papapa]

no i jeśli chodzi o pracke to ładny modeling, natomiast nad teksturami i oświetleniem dalej bym popracował - szczególnie sztucznie wygądają oczka... no i ubranko troche plastikowe....

...natomiast pierwsze moje skojarzenie było ANDROID... i to wcale nie negatywnie a wręcz przeciwnie... przypomniał mi się odrazu film ŁOWCA ANDROIDÓW... co dobrze świadczy o tej pracce...

pozdrawiam [piwo]

Napisano

Masz racje. Swiatlo i tekstury to nie jest moja mocna strona:( ale nie chce juz niczego poprawiac.

Projekt juz mi sie znudzil. Wole zajac sie czym innym.

pozdrawiam:)

Napisano

Mysle ze boowa powiedzal juz wszystko.

najwazniejsze to sie nie poddawac i doprwowadzac pracki do kocna, w szczegolnosci ze jest juz w polowie skoczona.

Napisano

superzaście! :) moim zdaniem śwaitło jest całkiem niezłe... w sumie to wsystko jest na dobrym bardzo równym poziomie.

podoba mi się to, że upozowałeś postać. Od razu charakteru nabrała, ma tak fajnie gowę odchyloną:)

dobra robota

Napisano

brawa za piekny prace fakt texturmi by trza sie zajac al ja samam mam z tym problemy wiec niec nie mowie

modelling bomba !

Napisano

Nie wiem czemu ale odnosze wrażenie ze ona ma coś nie tego z barkiem:|Ramię tuż przy barku jest jaby za chude...a moze mi się tylko wydaje ;)

No i texturki, poza tym chyba musi jej być troche łyso:P

Praca bardzo ładna

Pozdrawiam[piwo]

Napisano

czesc!

no wiec, tak tak... klimacik to ma :)... z paroma rzeczami mogloby byc lepiej, ale sie nie czepiam bo sam bym tak nie zrobil :))).

co do scenki, to czemu taki blur na rece? czyzby nie wyszla :)... i watpie czy ten material by sie tak trzymal sztywno na rekawie?!

tak to tyle bardzo fajnie :).

Napisano

Podoba mi sie. Jedyne do czego moge sie przyczepic to kurtka, niestety wygladajaca (i ukladajaca sie) jak z plastiku. No i brwi mnie nie przekonuja.

Gość User190
Napisano

Pracka przyjemna, ale DOF troszkę nie wyszedł, poza tym nosek mógłby być też lepszy - jakoś mi nie leży, no i brwi troszkę nienaturalne :-) Ale poza tym to coool!! :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności