Sibil Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Cześć, Widzieliscie juz fragmet tego dziś całośc do kupy zlozyłem , i jak zwykle zucam na pozarcie,,,,,,,A i tak lubie to forum bo nikt nie sciemnia, Kometujcie dużo, tylko mam prosbe mówcie co i w jaki sposób byscie zmienili niech naumiem sie czegoś. Pozdrowienia dla wszystkich!!!! http://img351.imageshack.us/my.php?image=pokj12ug.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Mnie sie podobuje i to bardzo:] Nie wiem czy to moje oczy czy AA jest kiepskie. Razi mnie za duzy reflect na stolach. Zmienilbym materiał na nózkach foteli. No i kanapa nie wyglada na najwygodniejszą, jakies wgniecenia, zalamania, fałdy dodałyby "pulchności". Pozdrawiam!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 No bardzo ładnie, ale tło mi troche nie pasuje (może wymodeluj tło zamiast wstawiać tekstury)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sibil Napisano 13 Maj 2006 Autor Share Napisano 13 Maj 2006 Catmul_Rom---- pierwszy raz go uzyłem musze nad nim popracować,,,A jak zawsze Vray i max+PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 może jakiegoś bumpa na nią? wygląda jak z gliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 bardzo ladnie i przyjemnie ale takie blade to troche. Moze troche ps zalatwi sprawe :> :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi