Napisano 13 Maj 200618 l Cześć, Widzieliscie juz fragmet tego dziś całośc do kupy zlozyłem , i jak zwykle zucam na pozarcie,,,,,,,A i tak lubie to forum bo nikt nie sciemnia, Kometujcie dużo, tylko mam prosbe mówcie co i w jaki sposób byscie zmienili niech naumiem sie czegoś. Pozdrowienia dla wszystkich!!!! http://img351.imageshack.us/my.php?image=pokj12ug.jpg
Napisano 13 Maj 200618 l Mnie sie podobuje i to bardzo:] Nie wiem czy to moje oczy czy AA jest kiepskie. Razi mnie za duzy reflect na stolach. Zmienilbym materiał na nózkach foteli. No i kanapa nie wyglada na najwygodniejszą, jakies wgniecenia, zalamania, fałdy dodałyby "pulchności". Pozdrawiam!:D
Napisano 13 Maj 200618 l No bardzo ładnie, ale tło mi troche nie pasuje (może wymodeluj tło zamiast wstawiać tekstury)?
Napisano 13 Maj 200618 l Autor Catmul_Rom---- pierwszy raz go uzyłem musze nad nim popracować,,,A jak zawsze Vray i max+PS
Napisano 13 Maj 200618 l bardzo ladnie i przyjemnie ale takie blade to troche. Moze troche ps zalatwi sprawe :> :D