3dsmaxman Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Mam dość rozbudowane wymagania :> Wyrenderowałem sobie 34 klatki animacji (koleje pojawiające się literki) i chcę teraz zrobić z tego coś ruchomego (przy czym prędkość odtwarzania to 5 klatek/s). Chciałbym też, aby plik docelowy miał rozszerzenie swf. Czy ktoś ma jakieś sugestie - jaki program, jaki ew. konwerter etc.?
rowr Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 mozna bylo odrazu wyrendererowac do .swf przy pomocy plugina illustrate...
3dsmaxman Napisano 17 Maj 2006 Autor Napisano 17 Maj 2006 Hm, a skąd można ściągnąć Illustrate do 3ds Max 6.0? Bo ja po zainstalowaniu wersji pluginu 5.2 mam błąd (127) przy ładowaniu pliku .dlr. Podejrzewam, że to wina złem wersji Illustrate...
rowr Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 ze strony producenta tam maja triale wszystkich wersji... http://www.davidgould.com/Illustrate/IllustrateForMax/Illustrate53.htm 5,3 jest do maxa 6 i 7 :)
CzAk1 Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 No do Flasha mozna zawsze wlepic...i bedzie animka jak masz już wyrenderowane jpg-i
Rekomendowane odpowiedzi