ZiBi_PL Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Witam. Mam zamiar w wakacje sobie zrobic tatuaz (jesli uda mi sie finansowo wyrobic) Bardzo spodobal mi sie rysunek mechanicznego "smoka" ktorego dalem w zalaczniku. I tu przechodze do sedna sprawy :P Wiem ze jest tu sporo utalentowanych ludzi i wasze pracki jak i pomysly sa oszalamiajace. Jesli macie ochote i pomysl moze stworzycie jakis ciekawy wzor ? Tylko prosze mnie nie krytykowac za temat - osoby chetne niech pisza w tym temacie, jesli komus sie to niepodoba - niech tu poprostu niezaglada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miwt Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 bardzo fajne...mogles dorzucic do moejgo watka bo pisalem ze jestem chetny na takie propozycje tatuazy zeby wszytko w 1 watku bylo:)...wykonanie fajne jak sie uda pokaz potem na skorze jak to bedzie wygladac;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vv3k70r Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 se wytatuuj siatke LP na sobie, bedzie czad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiBi_PL Posted May 20, 2006 Author Share Posted May 20, 2006 a wiesz ze to nie glupi pomysl vv3k70r , taki z siatki wylania sie postac wezna :P fajnie moglo by wygladac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smart_art Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Co to jest siatka LP ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Dino- Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 masakryczny - piękne wykonanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiBi_PL Posted May 22, 2006 Author Share Posted May 22, 2006 wiem mi tez sie niepodoba :P Ale to nie ja go robilem....ale mam zamiar zostac tym oznaczony na cale wiecznosci :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo-disturbed Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Zrób sobie lepiej tatuaż The Guy'a tego którego masz na avatarze to będzie wyglądało zawaliście :], stwierdzam, że jestes fanem disturbed RESPECT :]! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts