Napisano 19 Maj 200618 l Witam. Mam zamiar w wakacje sobie zrobic tatuaz (jesli uda mi sie finansowo wyrobic) Bardzo spodobal mi sie rysunek mechanicznego "smoka" ktorego dalem w zalaczniku. I tu przechodze do sedna sprawy :P Wiem ze jest tu sporo utalentowanych ludzi i wasze pracki jak i pomysly sa oszalamiajace. Jesli macie ochote i pomysl moze stworzycie jakis ciekawy wzor ? Tylko prosze mnie nie krytykowac za temat - osoby chetne niech pisza w tym temacie, jesli komus sie to niepodoba - niech tu poprostu niezaglada.
Napisano 19 Maj 200618 l bardzo fajne...mogles dorzucic do moejgo watka bo pisalem ze jestem chetny na takie propozycje tatuazy zeby wszytko w 1 watku bylo:)...wykonanie fajne jak sie uda pokaz potem na skorze jak to bedzie wygladac;)
Napisano 20 Maj 200618 l Autor a wiesz ze to nie glupi pomysl vv3k70r , taki z siatki wylania sie postac wezna :P fajnie moglo by wygladac
Napisano 22 Maj 200618 l Autor wiem mi tez sie niepodoba :P Ale to nie ja go robilem....ale mam zamiar zostac tym oznaczony na cale wiecznosci :D
Napisano 30 Lipiec 200618 l Zrób sobie lepiej tatuaż The Guy'a tego którego masz na avatarze to będzie wyglądało zawaliście :], stwierdzam, że jestes fanem disturbed RESPECT :]!