Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Do momentu gdy sformatowałem dysk było wszystko ok.

Tzn. z instalacja 3ds maxa nie mialem nigdy problemu.

Postaram sie w miare przejzyscie wytłumaczyc jaki mam problem:

- zainstalowałem 3ds maxa 8 ( instalacja przebiegła prawidłowo )

- odpalam maxa i wyskakuje mi takie o to okienko

problem4ju.jpg

z którym nic nie moge zrobić. czekałem nawet jakiś czas bo pomyślałem ,że być może trzeba odczekać chwilke ale nic.

-ok. włączyłem menedżera zadań i dałem zakończ zadanie

od razu okienko znika i pojawia sie dalsza czesc czyli aktywacja produktu z tym że zamyka sie ona po kilku sekundach ( przez to że zakonczyłem zadanie)

Nie wiem jak sobie z tym poradzić.

Spróbowałem sformatować system jeszcze raz i ponownie zainstalować maxa ale problem występuje w dalszym ciagu.

Dlatego prosze was o pomoc bo być może już ktoś z was spotkał sie już z owym problemem.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 831
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

najprawdopodobniej cos sie sypło podczas rejestracji i program doszedł do wniosku ze ktos próbuje ingerowac w jego strukture - nowe wersje sa juz tak pozabezpieczane ze czesto nawet format nie na wiele sie zdaje. Wiec jesli doszło do tego co pisze to zadna metoda nie bedzie legalna.

Napisano

hindus-> no to jak. zakladając że daymon ma oryginalnego 3ds maxa to teraz juz nnic nie moze zrobic i jego licencja jest teraz warta chusteczki do nosa? autodesk na cos takiego nic nie poradzi? pozdr

Napisano

nie - autodesk poradzi tyl o trzeba do nich napisać albo do odpowiednich przedstawicieli w europie/polsce. Tyle moge dodac od siebie - mozliwe ze jest jakis legalny sposób o którym ja nie wiem ale granica pewnie będzie cienka - wiec nie wnikam bo niechce potem miec tutaj dylematu czy łamany jest regulamin - pomagajcie prosze ale w granicach rozsądku :)

Napisano
  • Autor

Ok.Dzieki za odpowiedzi ale już sobie poradziłem.

Wystarczyło tylko odłączyć internet :P

ahh takie proste...

Pozdrawiam.