Napisano 22 Maj 200618 l To moja ostatnia praca wiem ze zawiera duzo błedów chodzi o ogólny efekt nie detale :). Komentarze mile widziane
Napisano 22 Maj 200618 l Doprawdy ciekawy efekt. Gdyby stała na skałach byłaby bardziej mistyczna, bądź na mostku z nierównych kamieni. Magii nie lubię, ale to się ładnie prezentuje i na magię wygląda. Nie rozumiem tylko tych cząsteczek, czy to deszcz lub śnieg?
Napisano 23 Maj 200618 l Szkoda, ze nie napisales jak praca powstala. Tzn czy to jest malowane na fotce czy moze calosc wyrenderowana przez ciebie. Nie jestem expertem ale moim zdaniem kompozycja i dobor kadru psuje prace. Wszystkie elemnty budujaca obrazek sa w gornym lewym rogu [latarnia i stateczek]. Nie chce wyjsc na upierdliwca i malkontenta ale mnie sie wcale nie podoba. No ale taki juz moj spaczony gust. Pozdrawiam Kuba
Napisano 23 Maj 200618 l Autor jednemu sie podobaja blondynki jednemu brunetki a innemu rude :P a jeszcze inny woli dzieci gusta są rozne :P a ja amator jestem nie jakis pro i jesli sie komus nie podoba to niech nie oglada :P :P
Napisano 23 Maj 200618 l jesli sie komus nie podoba to niech nie oglada no to rzeczywiscie byl sens, wrzucic to na forum... ciekawe podejscie... jako ze oczywiscie w pierwszym poscie piszesz zupelnie cos odwrotnego To moja ostatnia praca wiem ze zawiera duzo błedów chodzi o ogólny efekt nie detale :). Komentarze mile widziane wiec coz... ogolny efekt jest wlasnie taki sam jak te detale... pozdrawiam...
Napisano 23 Maj 200618 l Autor a co maja do siebie te 2 cytaty? komentarze mile widziane. a jak sie komus nie podoba to niech nie oglada ja nie widze tu nic dziwnego nieraz jak czytam komentarze to wychodzi na to zeby nic nie robic bo wszystko zle i wogole do d. ciesze sie ze sie moze komus podobac nawet jednej osobie to juz cieszy ale moze sie tez i nie podobać nie mowie ze to sie ma podobać kazdemu
Napisano 23 Maj 200618 l jednemu sie podobaja blondynki jednemu brunetki a innemu rude :P a jeszcze inny woli dzieci gusta są rozne :P a ja amator jestem nie jakis pro i jesli sie komus nie podoba to niech nie oglada :P :P Zwykle tego nie robie ale.....wybacz MISZCZU nie poznalem sie na tobie. A na serio. Jesli postujesz musisz sie liczyc z tym, ze ktos powie ci tez cos szczerego. Nie podoba mi sie bo nie widac w tym pracy. I nie mam zamiaru pisac, ze jestes genialny skoro nie jestes. Mozesz to olac albo cos z tym zrobic i dopracowac ten rysunek. Wybor jak i to jakie wyciagasz wnioski z komentarzy to juz twoj problem. Nie bede sie z reszta rozwodzil. Mysle, ze Amrun juz wszystko napisal. Pozdrawiam Kuba
Napisano 23 Maj 200618 l a co maja do siebie te 2 cytaty? komentarze mile widziane. a jak sie komus nie podoba to niech nie oglada ja nie widze tu nic dziwnego No niestety, ale trzeba się liczyć z tym, że nie wszystkie komentarze muszą być pozytywne. Zwłaszcza, że nie napisałeś tego w jaki sposób to uzyskałeś... co byłoby bardziej rozważne, aby potem nie zostac zjechanym za to iż są to jakieś przerobione (ewentualnie jeszcze zmnontowane) zdjęcia.
Napisano 23 Maj 200618 l Po prostu dużo jeszcze pracy przed Tobą, a przede wszystkim jeszcze więcej ćwiczeń [oraz lub też] więcej wyobraźni i pokory ;) i wiem, że nic nie wiem - to jest dobre motto :)) sam do niego się przyzwyczajam. Pozdrawiam