FlooX Napisano 22 Maj 2006 Napisano 22 Maj 2006 yoyo. jestem tu nowy, i nie wiedziałem właśnie czy można tu dać sam layout do oceny, a jestem leń i regulaminu czytać mi sie nie chce :P Ale znalazłem temat gdziie jest sam layout to też dam swoje dziecko. To portfolio, dlatego małe...a daje to tu do oceny, bo pytam was czy warto to w ogóle 'kodować' ?? Lay powstał już jakiś czas temu (miesiąc ?) i sie kisi na dysku bo przeżuciłem sie z flasha do 3ds maxa :P pozdro :>
naeq Napisano 22 Maj 2006 Napisano 22 Maj 2006 o LoL, Adam przerzucileś się na te Forum :D:d hehe ,pokaż im wsyztskie swoje portfolia ( am ich z 10 ;P) Pozdro :D: 3dsmax rox :D:D
KLICEK Napisano 22 Maj 2006 Napisano 22 Maj 2006 no fajne fajne ;) dawaj wszystkie pochwal sie a co ! ;)
Gość User190 Napisano 22 Maj 2006 Napisano 22 Maj 2006 Nienajgorsze, a co najważniejsze oryginalne :)
maStah Napisano 22 Maj 2006 Napisano 22 Maj 2006 prosto, przejrzyscie, mi sie podoba, btw. zapodawaj te portfolia :P jak pucka to pucka :D pozdrawiam
Maceo Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Hm.. dla mnie nie jest to szczyt oryginalności, ale jest przyjemnie wykonane (ale kompresja jest duża). no i nie ma tam za bardzo co oglądać, tylko tekst na czarnym tle i przyciski z cyframi ;)
FlooX Napisano 23 Maj 2006 Autor Napisano 23 Maj 2006 Witamy kolege z Katowic i też Adama :D no nie tylko z katowic, ale z tego samego osiedla i mieszkającego blok dalej ;) A co do laya, to dzięki za oceny :> może kiedys wrzuce pozostałe, tylko je odszukam na dysku :P
naeq Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Adam Adam :D:D Tutaj Cie pochwalili a na forum od stroneg go za tą pracke zbesztali ;p hehe ;)) pozdro
FlooX Napisano 23 Maj 2006 Autor Napisano 23 Maj 2006 ta dupisz inglisz, byś sie nauczył czytać :P zbesztali mnie za wczesniejsze portfolio :> czytaj dobrze sokolaski
Rekomendowane odpowiedzi