Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

yoyo. jestem tu nowy, i nie wiedziałem właśnie czy można tu dać sam layout do oceny, a jestem leń i regulaminu czytać mi sie nie chce :P Ale znalazłem temat gdziie jest sam layout to też dam swoje dziecko.

To portfolio, dlatego małe...a daje to tu do oceny, bo pytam was czy warto to w ogóle 'kodować' ??

Lay powstał już jakiś czas temu (miesiąc ?) i sie kisi na dysku bo przeżuciłem sie z flasha do 3ds maxa :P

namax3d5ns.th.jpg

pozdro :>

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o LoL, Adam przerzucileś się na te Forum :D:d hehe ,pokaż im wsyztskie swoje portfolia ( am ich z 10 ;P)

Pozdro :D: 3dsmax rox :D:D

Napisano

Nienajgorsze, a co najważniejsze oryginalne :)

Napisano

prosto, przejrzyscie, mi sie podoba, btw. zapodawaj te portfolia :P jak pucka to pucka :D

pozdrawiam

Napisano

Hm.. dla mnie nie jest to szczyt oryginalności, ale jest przyjemnie wykonane (ale kompresja jest duża). no i nie ma tam za bardzo co oglądać, tylko tekst na czarnym tle i przyciski z cyframi ;)

Napisano
  • Autor
Witamy kolege z Katowic i też Adama :D

no nie tylko z katowic, ale z tego samego osiedla i mieszkającego blok dalej ;)

A co do laya, to dzięki za oceny :>

może kiedys wrzuce pozostałe, tylko je odszukam na dysku :P

Napisano

Adam Adam :D:D Tutaj Cie pochwalili a na forum od stroneg go za tą pracke zbesztali ;p hehe ;)) pozdro

Napisano
  • Autor

ta dupisz inglisz, byś sie nauczył czytać :P zbesztali mnie za wczesniejsze portfolio :> czytaj dobrze sokolaski