Napisano 22 Maj 200618 l yoyo. jestem tu nowy, i nie wiedziałem właśnie czy można tu dać sam layout do oceny, a jestem leń i regulaminu czytać mi sie nie chce :P Ale znalazłem temat gdziie jest sam layout to też dam swoje dziecko. To portfolio, dlatego małe...a daje to tu do oceny, bo pytam was czy warto to w ogóle 'kodować' ?? Lay powstał już jakiś czas temu (miesiąc ?) i sie kisi na dysku bo przeżuciłem sie z flasha do 3ds maxa :P pozdro :>
Napisano 22 Maj 200618 l o LoL, Adam przerzucileś się na te Forum :D:d hehe ,pokaż im wsyztskie swoje portfolia ( am ich z 10 ;P) Pozdro :D: 3dsmax rox :D:D
Napisano 22 Maj 200618 l prosto, przejrzyscie, mi sie podoba, btw. zapodawaj te portfolia :P jak pucka to pucka :D pozdrawiam
Napisano 23 Maj 200618 l Hm.. dla mnie nie jest to szczyt oryginalności, ale jest przyjemnie wykonane (ale kompresja jest duża). no i nie ma tam za bardzo co oglądać, tylko tekst na czarnym tle i przyciski z cyframi ;)
Napisano 23 Maj 200618 l Autor Witamy kolege z Katowic i też Adama :D no nie tylko z katowic, ale z tego samego osiedla i mieszkającego blok dalej ;) A co do laya, to dzięki za oceny :> może kiedys wrzuce pozostałe, tylko je odszukam na dysku :P
Napisano 23 Maj 200618 l Adam Adam :D:D Tutaj Cie pochwalili a na forum od stroneg go za tą pracke zbesztali ;p hehe ;)) pozdro
Napisano 23 Maj 200618 l Autor ta dupisz inglisz, byś sie nauczył czytać :P zbesztali mnie za wczesniejsze portfolio :> czytaj dobrze sokolaski