Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Mój nauczyciel od WOK-u wpadł na pomysł, aby osoby chcące poprawić ocenę stworzyły prace na konkurs. Temat to "Taki jest świat". Ja oczywiście chcę poprawić ocenę i dlatego mam zamiar wykonać pracę. Mam tylko jeden problem - temat; Chciałbym abyście podsuneli mi pomysł ponieważ temat jest tak ogólny, że właściwie można narysować wszystko. Mam parę konceptów, ale wydają mi się idiotyczne.

Z góry dzięki.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 875
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jesli idzie o mnie zrobił bym to na zasadzie kontrastów np

głodujące dzieci - luksus, bez sensownie wydawane pieniądze

Albo postawił na coś bardziej szokującego i pociągnął temat - może w strone ofiar wojen zwłaszcza Bogu winnych dzieci.

Statystyki wojny w iraq jesli idzie o pieniądze:

http://nationalpriorities.org/index.php?option=com_wrapper&Itemid=182

Ostatnio leciał bardzo fajny dokument na 2 o ameryce i o tym jak jest postrzegana w współczesnym świecie a jak jest naprawde - była przytoczona masa wydarzeń, o tym jak bomby zabijały dzieci.. jak to stany użyły broni atomowej, jak gdzies tam zbombardowali cos a sie okazało ze to pomyłka itd Postaram sie znalezc co to byłza program - dośc ciekawy, inspirujący i nawałujący do działania.

Napisano

SNS1-AK-2525_520x345x50.jpg

SNS1-EK-2525_520x345x50.jpg

SNS1-IK-2525_520x345x50.jpg

wszystko z world press photo, isnpiracji w sieci duzo, szukaj, ogladaj

Napisano
  • Autor

Dzięki w!e8 za wszystkie foty, ale właściwie mogłeś podać tylko link do strony;)

Koszty jakie ponoszą Amerykanie są ogromne, chyba już teraz nie opłaca im się ta wojna. Napewno można było lepiej zainwestować tąką kasę np. pomagając dzieciom z ubogich państw.

Jeszcze raz dzięki za fotosy, wybrałem jeden z nich, nie napisze który zachowam to dla siebie. Pozdro.