Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no ja tak jak xeav, ta belka menu nie pasuje kolorystycznie.

No i jakaś taka dziwna przerwa tam po prawej, i nic tam nie ma :| na co po co. ogólnie może być

jaka tu jest skala oceniania ?

7/10

Napisano

hmmm zebys nie napisal ze to strona organizacji studenckiej to ja bym nie wiedzial co ta strona prezentuje, bo tak na pierwszy rzut oka to mi sie kojarzy z jakas firma organizujaca wyjazdy kolonijne dla dzieci :P ,moze to przez te fotki.

Napisano

graficznie bardzo przyjemnie. bez większych błędów.

ale jeżeli chodzi o użytkowanie strony, to kolorki jebią po oczach i strasznie ciasna ta strona. myślę, że ma za małe gabaryty jak na dzisiejsze czasy, kiedy to 1024x768 odchodzi w zapomnienie na rzecz wyższych rodzielczości.

pozdr.

Napisano

A mi sie podoba, stylowo przypomina VIVE a to bardzo dobrze bo jest to stacja z kozackim designem graficznym :D

Napisano
  • Autor

sam sie o niej tak wypowiem :

kolory za slodkie i kontrastowe, tak jak mastah zauwazyl cos ala wyjazdy kolonijne dla dzieci, zaproponuje ciemna zielen z czysta biela badz jasny bblekit z biela... logo w lewym gornym wtapia sie w otoczenie. zdjecia do subtelnego powiekszenia i wypozycjonowania. Ten chwyt z Dopisz na dole kolumny, co to jest? dezorientuje i nic nie wnosi. Maceo, 1024x768 to nadal standard projektowania dla czesto odwiedzanych witryn szczegolnie ze studenckiego sprzetu z uczelni. pozatym ok.50% caly czas uzywa tej rozdzielki.no ale rzeczywiscie rozciagnac by sie przydalo. poza tym po analizie stron innych grup BESTU zaproponuje im uklad 3 kolumnowy, strona ma byc bardziej informacyjna niz prezentacyjna taki wniosek. pozdrufki

Napisano

MóWIę - 1024x768 min,ale z uwzglednieniem co sie stanie jak ktos bedzie mial wiecej