KNYGHU Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 poszukuję tapet o takim wzorze lub podobnym, gdybyście przypadkiem trafili na coś takiego w necie byłbym bardzo wdzięzny za link. mi udało się znaleść tylk coś takiego ale producent niestety ang. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalivan Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 moze sam zaproponuj współprace zrob sobie tapete i jeszcze ci za to zapacą :P Pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gonre Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Różnica wzorów (foto góra, a dół) jest kolosalna, więc szukaj dalej. Kaszubi robią podobne hafty itd. Polecam kościół w Chmielnie, cały jest w taką "ręcznie malowaną" tapetę. A tak poważniej to kup białą tapetę, puszki / farby wytnij szablony i do dzieła. Więcej o szablonach na http://www.3fala.art.pl/techniki.php?technika=szablony Link to comment Share on other sites More sharing options...
KNYGHU Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 wiem że różnica jest duża, ale to co znalazłem daje spokojnie rade gdyby tylko była łatwo dostępna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts