D@rko Napisano 28 Sierpień 2003 Napisano 28 Sierpień 2003 mam taki problemik. Chciałbym założyć Topic w dziale WIP i wkleić do niego screenshoty. Czy mogę to jakoś zrobić ze swojego komputera ,czy koniecznie poprzez podanie url do obrazków. Czy może ktoś wie gdzie mógłbym znaleźć trochę miejsca w sieci ijak to zrobić by uploadować tam obrazki i inny stuff. Nie potrzeba mi naprawdę wiele. dzieki.
Pablo Napisano 28 Sierpień 2003 Napisano 28 Sierpień 2003 hmm..po pierwsze to nie ten dział ale luzik :) a obrazy możesz upladować poprzez nacisnięcie guzika Przeglądaj... na dole ekranu...tylko, że upladowany obrazek nie może przekracać wiecej niż 100 kb...i tak można wrzucić tylko 1 obrazek na 1 post..jeśli chcesz więcej obrazków wrzucić na 1 posta to użyj guizka IMG ( u góry taki obrazek) i tam wpisujesz URL do Twojego obrazka tyle ze on musi się znajdować na jakimś serwerze w internecie ! pzodr
D@rko Napisano 28 Sierpień 2003 Autor Napisano 28 Sierpień 2003 dzięki! To zrobię tak: połącze 4 obrazki w 1 obrazek:D
Pablo Napisano 28 Sierpień 2003 Napisano 28 Sierpień 2003 Originally posted by D@rko dzięki! To zrobię tak: połącze 4 obrazki w 1 obrazek:D spoko...tylko pamiętaj ,aby nie miał więcej niż 100 kb ! pozdr
Rekomendowane odpowiedzi