Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Oto mój domek stworzony z pomocą projektu narysowanego na kartce. Jak widać jest jeszcze bez tekstur (zaledwie zostały przydzielone identyfikatory materiałów). Kolor ogólnie na zewnątrz będzie zielony i ciemnozielony, wewnątrz różnie. 9575 faces.

bud3.jpg

bud1.jpg

bud2.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 941
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mało widać, ale już mi coś nie pasuje w proporcjach i podziałech na scianach. Wrzuć jakieś lepsze widoki i popracuj nad detalami.

Napisano

NI e nazywaj dworkiem domku, ktory wyglada jak z katalogu bo w dworku nie uswiadczysz drzwi garazowych i okien polaciowych.Co do projektu to jak z tym przejsciem przy schodach ono ma max 160 cm.Zastanow sie co chcesz robic wnetrza czy zewnetrzne ujecia bo nie ma sensu zebys sei trudzil tak z modelem jak masz juz konkretny plan co do ujec.I jeszcze jedno kominy zdecydowanie wyzej odsylam do PN/B 60 cm, ponad kalenica wystarczy.Miecze w konstrukcji dachu chyba nie potrzebne tym barddziej ze widze tamjakies polokragle okienko.

Napisano
  • Autor

Przepraszam za temat niezgodny z regulaminem...

Tutaj plik VRML bud.rar(30kb) zamiast nowych renderów dla oceny proporcji. Starałem się aby wszystko było zgodne z metrażem...