Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Mam taki problem. Zainstalowałem grę Hitman BM, szybko sie zainstalowało a następnie zacząłem ją uruchamiać. po kilku próbach udało mi się, ale gra tak się zacinała ze nie moglem prawie ze ruszac myszka... wkoncu doszedlem to menu glownego i zmienilem wszelkie ustawienia grafiki na najniższe, rozdzielczość kolo 700x700. Jednak gra nadal bardzo mocno sie zacina ( troche mniej ale nadal mocno ). Niewiem co jest tego powodem bo chyba nie sprzęt, może nie najdoskonalszy, ale warto podkreślić ze takie gry jak Doom czy FarCry z powodzeniem działały na wysokich ustawieniach. Mój aktualny komputer to: Pentium 4 3200mhz, 1gb ramu, geforce ultra 5600, asus p4c800 deluxe. z gory dzieki za pomoc...

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 631
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moze jakies programy w tle zamulaja? Albo moze przeinstaluj directX i zainstaluj nowe sterowniki od karty graf?

Napisano

bez patcha praktycznie nie da sie grac w hitmana - zajzyj na oficjalna stronke i pobierz owego - poprawa gwarantowana

Napisano
  • Autor

thx... troche poczytalem o nim, sciagam patcha, jak bedą rezultaty to napisze, pozdr

edit: zainstalowalem patcha, zacina sie troche mniej ale nadal jest źle...