Balor_san Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 Witam :) To moja 1 bitwa na tym forum ^^ Zobaczymy czy mnie nie zbesztacie :PW lowpoly nie siedze dlugo. Tu aktualny stan prac (malo czasu mam, mam nadzieje ze sie wyrobie)
kurt_hectic Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 witamy, o numer konta na, ktore trzeba wplacic wpsowe, najpozniej miesiac po rejestracji prosze zapytac sie jednego z moderatorow. a co to kibelka: nie ktorzy robia deski za proste, a inni za krzywe:]. rob wg. swojej koncepcji,,,moze cos fajnego wyjdzie. na razie jest za malo, zeby cos wiecej powiedziec...
ofca Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 mi sie wydaje ze to bedzie toonkowe patrac po gwozdziach - wiec deski moga byc zdziebko bardiej powyginanen
Balor_san Napisano 30 Maj 2006 Autor Napisano 30 Maj 2006 Ofca, trafiles :) I tak sa juz dosc powyginane, wystarczy im. Zreszta to dopiero 40% modeli. Najwiecej bede chcial przeznaczyc czasu na zrobienie sensownej textury.
ledyr Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 no narazie ładnie, zobaczymy balor jaką teksture maźniesz ;)
Rekomendowane odpowiedzi