Cug Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 Ostatnio odgrzebalem przy okazji robienia portfolio taki prejekcik i wrzucam do oceny. wykonany w 3dsmax, Brazil, Photoshop.
Maceo Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 Wizka ma swój ciekawy klimacik. Mi się podoba. Minus jest taki, że nie mówi za dużo o obiekcie (może bo obrazki są małe). Fajnie, ze to wygląda jakby ten budynek już tam stał z kilkanaście lat i obrósł mchem i innym zielonym syfem, a mimo to wygląda wporzo, a może nawet lepiej niż jakby był czyściutki. Jeżeli chodzi o obiekt, to jak dla mnie formy żelbetowych prostopadłościanów już od 40 lat nie są modne. Ale wyszło całkiem spoko. Nie jest przegadany, ale ma też elementy "bunkrowe" - prawa strona to rozumiem taki element jakby wojna atomowa była i od razu przewidziano miejsce na strzelnicę ;) Ma też swoje fajne miejsca. Myślę, że to jest wporzo śrenia architektura.
PAINbringer Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 Obawiam się że wygląda to na wizualizacje bunkra - ciemno i ponuro Pozdr.
arch515 Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Lubię takie klimaty ale trochę za bukowato..pozdro
Rekomendowane odpowiedzi