dream_arts Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 Witam! Chciałem prosić o pomoc w wyburzaniu ścian otóż mamy budynek właściwie domek no i spada na niego meteoryt i dom zaczyna sie burzyć i chcę aby ściany wyburzyły sie do środka. Próbowąłem dokonac tego na czasteczkach ale wychodzi nierealistycznie bo sciana dzieli sie na milion kawałków myślałem o reactorze ale nie uzywalem go jeszcze nigdy może wy coś zaproponujecie :)
vv3k70r Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 zbuduj dom z cegiel-wtedy rozleci si ena cegly, zrobilem to keidys, kopiuj co sia da w trybie instance :) i ebdize dobrze
xeav Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 tutaj http://www.3dkingdom.org/ był tutorial pokazujący rozpadanie się ściany za pomocą reactora, chyba jeszcze jest :)
dream_arts Napisano 31 Maj 2006 Autor Napisano 31 Maj 2006 Wiecie nie obraże się też jak ze swojej strony byście zaproponowali jak to można by zrobić :) Edit: Na tej stronie jest taki tutorial ale o wybużeniu ściany z cegieł a w moim budynku są tylko 4 ściany nie są robione z cegły tylko sa jednolite :(
CzAk1 Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 Jednolitą scianę?...to sie chyba nie da efektownie zniszczyć jednolitej ściany.
dream_arts Napisano 31 Maj 2006 Autor Napisano 31 Maj 2006 Nie na ja sobie ja podziele ale później bym jakoś to ładnie zrobil Edit na Jakies nierówne części
Rekomendowane odpowiedzi