BODJO Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 Zapraszam do ostatecznej koncepcji VW BUSA potocznie OGÓRA Chciałem podziekować z góry za pozytywne uwagi :) BODJO
BODJO Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Napisano 1 Czerwiec 2006 ARDENI dzieki stary ale model juz niebawem na 3d, jest skonczony , ale pieszcze go jeszcze. Zadanie semestralne na ASP- kompleks, szkice, wnetrze, markery, 3d, techniczne, model 1:5 wyluzowalem heheh BODJO
tymko Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 a mnie sie wszystkie podobaja tylko to zwierzatko w ostatnim jakos nie bardzo.
Pablonardo Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 jak zamierzasz zrobić model, bo z tego co wiem to proste to nie jest:D co do rysunków to leprze od ostanich wedłóg mnie:)
powelt Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 o stary, jak zrobisz to wszysto o czym napisałeś (głównie model i 3d) to sie chwal odrazu. Pozrdo i powodzenia
-Dino- Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Bodjo - gdzie jesteś? Żyjesz? pokaż jakąś nową pracke jak masz...pozdro
Rekomendowane odpowiedzi