Napisano 31 Maj 200618 l witam robocika zrobilem na podstawie niemojego opisu, jak sie okazalo nie bardzo byl wiec troszeke zmienilem i dokonczylem dla siebie.
Napisano 31 Maj 200618 l fajna praca, ale jak na mój gust trochę zbyt konkurencyjne tło dałeś. Uspokój trochę te konstrukcje za robotem, to sam robot będzie lepiej widoczny.
Napisano 1 Czerwiec 200618 l tło żeczywiście za bardzo wychodzi, zwłasza, że zajmuje pół obrazka :x aspenboy dobrze prawi, ja bym jeszcze powiedziałże kompozycja centralna jest niezaciewaka ( nie zawsze oczywiście), ale w tym przypadku przydało by się poprzestawiać niektóre elemnty na prawo czy lewo.
Napisano 2 Czerwiec 200618 l no nie, smieja sie ze swiatelka :),rzeczywiscie tlo bez sensu, i kompozycja, zmienilem na ile sie dalo. lepiej ?
Napisano 2 Czerwiec 200618 l no nie, smieja sie ze swiatelka :),rzeczywiscie tlo bez sensu, i kompozycja, zmienilem troszke, w domu jeszcze przysiade. lepiej troche??
Napisano 2 Czerwiec 200618 l Mogłbys dodac po lewej stronie ludzi kturzy beda strzelali do robota ;D było by roche tragizmu .marzacy robot ktorego chca zabic ludzie xD Pracabardzo piękna .Pozdrawiam i zycze sukcesow.
Napisano 3 Czerwiec 200618 l no lepiej, dużo lepiej:D możez być z siebie dunmy:p Skoro zabrneliśmy już tutaj to może teraz warto by dopracować odziaływanie światełka na blacharkę robota. Wydaje mi się, że powinno ono go bardziej oświetlać (masło maślane:p). brakuje mi też czegoś po prawej stronie, ale good. keep working
Napisano 4 Czerwiec 200618 l Mi to troche przypomina klimat z takiego filmu sf z poczatku lat 90. Nie wiem czy tytuł dobrze pamietam "Tajemnica syrjusza" bodaj że (jakieś maszyny co sie brzeszczoty nazywały tam były). I taki klimacik mi sie skojarzył:) Bardzo fajnie:) Pozdro:)
Napisano 11 Czerwiec 200618 l kreska wymiana beteri by sie przydała ...Y.yyyyy.znaczy sie jakis update. xD Szacuneczek xD
Napisano 15 Czerwiec 200618 l Bardzo fajne, ja bym jednak dał mu trochę więcej miejsca na górze (nad robotem), bo mam wrażenie, że jak sie wyprostuje to sie nie zmieści. Tak m/w dwa razy tyle przestrzeni co już jest...