Napisano 1 Czerwiec 200618 l Serwis 123d.com oferuje możliwość zakładania darmowych portfolii -(ów?) [link]
Napisano 1 Czerwiec 200618 l W sumie to jest dobra rzecz dla tych, którzy nie chcą się bawić w HTML'u, ja wolę sam sobie zrobić portfolio i wiem gdzie co i jak...
Napisano 1 Czerwiec 200618 l nie chodzi tylko o to gdzie co i jak :] Ja robie strony www i dlamnie pf ma pokazywać mój poziom i takie serwisy są dla mnie śmieszne. Oczywiście dla autorów pejzarzy np. jest to dobre
Napisano 1 Czerwiec 200618 l nie chodzi tylko o to gdzie co i jak :] Ja robie strony www i dlamnie pf ma pokazywać mój poziom i takie serwisy są dla mnie śmieszne. Oczywiście dla autorów pejzarzy np. jest to dobre To ciekawe że nie masz w takim razie żadnego linka do pf w profilu ;) czyżby szefc bez butów chodził? ;) ta stronka to imho bardzo dobra sprawa na początek, nie każdy potrzebuje wykupywać sobie domenę i miejsce w sieci, a jakaś przestrzeń żeby zebrać pracki jest - i jak ktoś chce pochwalić się umiejętnościami to wysyła jednego linka a nie 20 do poszczególnych obrazków :)