Ania Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 czy ktoś wie (albo może polecić forum na którym to mogą wiedzieć), czy w fortranie da się zrobić coś tego typu: DIMENSION A(n) n=7 czyli najpierw zdefiniować to A, a dopiero potem ustalić (np. wyczytując z pliku), z ilu liczb się to A składa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 mialem fortrana ale juz nie pamietam :D, jak sie dowiem to napisze a swoja droga gdzie i co studiujesz jesli mozna wiedziec?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 studjuję fizykę, uczą nas fortrana bo podobno do tego typu obliczeń dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 no jest dobry i calkiem mi sie podoba, ja jestem na matmie i stosowalismy go do roznych obliczen z algebry, wiec nie wiem czy jakos Ci pomoge :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi