Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Mam problem :( Robie prezentacje. Pościągałem z neta obrazki i zapisałem je na pulpicie. Wstawiłem do prezentacji i się okazało, że po zapisaniu nie są osadzone w prezentacji. Krótko mówiąc grafika musi być w odpowiednim folderze i nie jest czytana wprost z pliku prezentacji. Jutro musze zanieść prezentacje do szkoły i będzie mały problem z odpaleniem jej z pendrive'a.

Wcześniej robiłem inną przezentacje i grafikę mam "wewnątrz" niej. Ale wtedy nie zachowywałem grafik na dysku, tylko kopiowałem plik w przeglądarce i wklejałem w Open Office.

Pytanie: Gdzie do chole** jest opcja żeby zapisywało mi obrazki w jednym pliku z prezentacją?

Prosze o szybką odpowiedź i z góry dziękuje za każdą pomoc. I nie piszcie żebym zmienił pakiet biurowy - Open Source rox !

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 995
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie wiem nigdy tego nie używałem ale jak nie znajdziesz rozwiązania a terminu ci braknie to może spróbuj tak - stwórz nowy dokument, zapisz w folderze w którym są pliki z grafiką, następnie importuj je (grafike) do dokumentu i wtedy daj znowu na zapisz. Wtedy nagraj folder na cd. Może tak wtedy pójdzie.

Napisano

możesz jakieś opcje przy zapisywaniu lub inny format. używasz .odp ?

Napisano

moze przy wstawianiu obrazka miałeś zaznaczoną opcję [link], jeżeli tak to ją odznacz i wtedy powinno zapisywać obrazki w pliku z prezentacją

Napisano
  • Autor

OK Mam rozwiązanie! Dzięki chłopaki za fatygę

Hindus - masz racje. Tylko dlaczego na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść? :P

xeav - ja należe do osób, które zanim napiszą na forum, sprawdzają wszystkie możliwe rozwiązania. Tak, używam *.odp, bo na Jedynym-Słusznym-Pakiecie wujka Billa śmiesznie wygląda prezentacja :P

Jeszcze raz dzięki! Uratowaliście mi rzycie! (to rz to nie błąd, tylko gwara śląska)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.