Hermess Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Witam.To mój debiut na forum.Na początek model samochodu Pinnifarina Enyoj 2005.Samochód nie jest jeszcze ukończony,brakuje troche rzeczy.Wkrótce zamieszcze dalsze rendery.Prosze o uwagi i komentarze.Tutaj można zobaczyć rendering:http://portfolia.artserwis.pl/A481852/88538 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 dobry debiut!..ladny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 bardzo ładnie, czy krawędź maski z przodu ma być przesunięta w stosunku do zderzaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Hej Hermess - witamy na forum - na początku polecam zapoznanie ię z regulaminem - przeczytanie części dot. nazewnictwa wątków i poprawe tematu w tym wątku gdyż ten aktualny jest zły a to grozi kasacją wątku w momencie nieprzestrzegania zasad. Regulamin znjdziesz tutaj : http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Poprawić temat możesz edytujac pierwszy post (przycisk Edycja) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 No fajny debiucik, modelik ładny. Krzywe wydają mi się troche rowki, jakieś takie koślawe, ale co tam ;P Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermess Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Z tym modelem jest ten problem że oprócz ładnych kilunastu zdjęć nie ma żadnych rzutów,wiec część rzeczy robiłem na czuja.Krawędż maski faktycznie jest tak przesunięta.Model zrobiony jest tak że ściagane są nadkola,gdyż samochód ten funkcjonuje w dwóch wersjach: z nadkolami do normalnej jazdy i bez nadkoli do wyscigów na torze.Zaprezetuje obie wersje. Własciwie to robie go tak że można go całkiem rozebrać.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 bardzo fajnie, ale to wnętrze.... mam nadzieje że to nie jest ostateczna wersja "środka" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermess Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Nie,nie jest to ostateczna wersja,jeśli chodzi Ci o kolorystyke,to jednak taka jest oryginalna..co nie znaczy,że nie zrobie własnej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Bardzo sympatyczny modelik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi