Gizmo74 Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Po małych kłopotach z długim czasem renderingu udało mi się skończyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 model bardzo ładny materiał skóry bardzo ładnie wyszedł trochę gorzej plastik ale jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 mi sie skóra nie podoba... za duży tiling na niej ustawiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizmo74 Napisano 3 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2006 mi sie skóra nie podoba... za duży tiling na niej ustawiles Tiling jest OK i materiał jest OK - to nie skóra tylko takie bardzo miękkie i cieniutkie tworzywo i jest właśnie tak pomarszczone. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Oo. Moje technicsy :-) Model i materiały bardzo ładne. Ale słuchawki w natyrze do du***. Kossy mogłeś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Gizmo74- ma racje ;] tworzywko jest strasznie cienki i strasznie pomarszczone ale przynajmniej mile dla ucha ;] a sluchaweczki baaardzo ladne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 model ok render nie wyszedl najlepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomo Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Można wiedzieć jaką techniką modelowałeś? bo bardziej wygląda mi to na nPower Tools niż na NURBS'y. Mam racje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizmo74 Napisano 3 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Można wiedzieć jaką techniką modelowałeś? Modelowałem najprostszą techniką modelowania, czyli poly modelingiem :)....z NURBS-ów nigdy w życiu nie zrobiłbym takiego modelu w 4 godziny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomo Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 No tak :) nie wpadłem na to. Może dlatego że sam z tej techniki nigdy nie korzystałem. Chyba musze popróbować :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Śliczne :) Materiały, oświetlenie - całokształt - dla mnie wporzo. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi