Gość Davido Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Witam czy ktoś mugłby mi dać krutkie animacje 20-30 sec ognia w formacie avi lub inne animacje krutkie np zgniatana puszka . Z góry dziękuje za animki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nada-Lex Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 lol to jakiś kawał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 a co?? budujesz sobie portfolio?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infero Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Ty mi ja Ci :) Wyśłij mi czekoladę ( i 100 zł w kopercie) to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 koledzy nerwowi :P poszukaj tutków i zrób sam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi